ADVENTure Nosework 2022

Vi sprider sökutmaningar under hela december.

För tredje året i rad samlas söksugna hundar och människor för gemenskap, sökuppdrag och en gnutta galenskap. Välkommen till årets ADVENTure, full av nyheter och överraskningar.

ADVENTure Nosework.jpg
Work for fun logga 8.png

Årets ADVENTure är ett samarrangemang mellan Work for fun & NWtassarna via Sofia Schröder och Ingela Wik

Vi planerar i skrivandets stund årets uppdrag. Läs mer om årets nyheter och anmäl dig längre ner på sidan.

NWtassarna.jpg

Årets nyheter!

  • Lärplattformen: Förutom Facebookgruppen så kommer du som deltar få tillgång till en digital lärplattform där vi presenterar uppdrag, berättar om förutsättningarna och ger lite blandade tips av olika slag.

  • Flera dofter: Eftersom ADVENTure har som syfte att skapa förutsättningar att ägna december till sök med sin hund så plockar vi bort lite begränsningar. Du väljer själv vilken måldoft du söker efter: Kong, godis eller de traditionella Noseworkdofterna.

  • Fler uppdrag: Varje adventsvecka har du ett antal sök att välja mellan. Du kan göra alla om du vill.

  • Astrid Lindgren: I många av våra gemensamma arrangemang nämner vi Astrid Lindgren, oftast handlar det om Pippi Långstrump. I år kommer vi på något sätt knyta ett av uppdragen till en av Astrid Lindgrens karaktärer.

  • Stjärnor: Varje sök har ett antal stjärnor kopplade till sig. Genom att göra söken och redovisa dessa i gruppen samlar du stjärnor.

  • Varje advent-söndag lottas priser ut till de som samlat flest stjärnor under veckan.

  • Early bird: Det brukar vanligtvis vara ett lägre pris när man anmäler sig tidigare. Vi har istället valt att ge en extra bonusvecka. 20/11 startar bonusveckan. Då kan ni samla stjärnor genom uppdrag och vara med i bonusutlottning.

När: Start 27/11 (smygstart 20/11)

Var: Online samt i Facebookgrupp

Kostnad: 400 kr