Stammisar- en ny tjänst hos oss.

Hundträning handlar för mig om att försöka förstå hunden. Förstå intentionen, förstå känslan och förstå hur jag som människa är en del av hundens agerande. Jag vill att hundarna ska uppleva att de kan påverka mig att lyssna.

Stammisar är en tjänst som skapar förutsättningarna till just det. Många av mina kunder är återkommande, ungefär 80 % av de som bokar privatlektioner återkommer inom 6 månader för nya lektioner.

Paketlösningen stammisar ger dig 10 pass a`60 min som du använder under 1 års tid. Paketet betalas månadsvis (500 kr/månad) under perioden. För att kunna boka stammisar behöver du som kund skapa ett konto på hemsidan. På så sätt kommer din träning och dina äventyr tillsammans med hunden kunna dokumenteras och sparas. Jag tillämpar transparens i dialogen med mina kunder och vill att resan vi gör tillsammans kan jämföras med en tågresa. Jag hänger med under ett par hållplatser under resan och fungerar som ett stöd och guide i djungeln av information som flödar över hundägare idag. Hundens välfärd har en självklar plats i sammanhanget och du kommer under året med stammisar kunna se nya sidor hos både dig själv och din hund.

Den här tjänsten är tillgänglig för dig som har en hund. Punkt! Det finns inga andra kriterier eller förutsättningar. "Men om jag har en problemhund då?" Självklart! Hur du definierar vad en problemhund är kan jag inte svara på men min tanke om begreppet problemhund är att hundar som lever i vår mänskliga värld inte alltid har förmågan att förstå och hantera den. I vår strävan att hjälpa hunden att bygga kompetenser och förmågor att hantera sitt liv och sin situation behöver vi tänka långsiktigt, allt annat blir symtomträning för mig. När jag jobbar med kunder som söker min hjälp för att hunden har utvecklat ett beteende i vardagen som upplevs som ett problem av antingen hunden, ägaren eller båda så står varför-frågan hela tiden högst upp på agendan.

Så vem är du som tjänsten stammisen är till för?

  • Du är nyfiken på att förstå din hund på ett djupare plan.

  • Du vill hitta redskap och förutsättningar för hunden att må bra i ditt liv.

  • Du är öppen för att se olika sidor hos din hund.

  • Du gillar att spendera tid tillsammans med din hund.

  • Du vill/behöver stöd och guidning av någon som ställer de där varför-frågorna för att du ska utvecklas.

Välkommen att upptäcka nya sidor hos din hund och hos dig själv :-)14 visningar0 kommentarer